Συχνές Ερωτήσεις

Γιατί να εμπιστευτώ το Prospan®;

Το Prospan® είναι ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις φυτικά φάρμακα παγκοσμίως. Έχει ισχυρή ιατρική κληρονομιά και το εμπιστεύονται οι επαγγελματίες υγείας σε όλο τον κόσμο. Το Prospan® είναι γνωστό για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του ως φάρμακο για το βήχα για ασθενείς όλων των ηλικιών – κυρίως για τα βρέφη και τα παιδιά. Βρίσκεται στην αγορά για πάνω από 65 χρόνια.

Πώς δρα το Prospan;

Το ξηρό εκχύλισμα φύλλων κισσού του Prospan® έχει τριπλή δράση. Ρευστοποιεί την κολλώδη βλέννα που είναι παγιδευμένη στους βρόγχους, βελτιώνει την αναπνοή χαλαρώνοντας τους αεραγωγούς και ανακουφίζει από το βήχα.

Μπορώ να δώσω Prospan σε παιδιά;

Το σιρόπι Prospan ενδείκνυται σε παιδιά τεσσάρων ετών και πάνω, ως βλεννολυτικό για την συµπτωματική αντιμετώπιση του βήχα.

Είμαι έγκυος. Μπορώ να πάρω το Prospan;

Το Prospan βρίσκεται στην αγορά για πάνω από 65 χρόνια και δεν έχει αναφερθεί κάποιο πρόβλημα από τη χορήγησή του σε εγκύους. Σε κάθε περίπτωση συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από τη χορήγηση.

To Prospan επηρεάζει την ικανότητα για εργασία, οδήγηση ή χειρισμό μηχανημάτων;

Το Prospan είναι ασφαλές για κατανάλωση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, μιας και δεν προκαλεί υπνηλία και δεν θα επηρεάσει την ικανότητά σας στην εργασία, την οδήγηση ή το χειρισμό βαρέων μηχανημάτων. Δεν περιέχει αλκοόλ, ζάχαρη ή χρωστικές ουσίες.

Πού μπορώ να βρω το Prospan;

Το Prospan διατίθεται σε όλα τα φαρμακεία.